Over ons

˚BOX77
het reclamebureau van de Utrechtse Heuvelrug

BOX77 richt zich voornamelijk op al het grafische rondom reclame, events en het bouwen van websites.

We ontwerpen logo’s en huisstijlen, ontwikkelen websites, reclamecampagnes en 3D-animaties. We bieden oplossingen en toepassingen op het gebied van huisstijl, marketing, communicatie en internet. Ons grootste talent: een uitstraling en merkbeleving creëren die respons opleveren.

Reclame

BOX77 verzorgd je grafische vormgeving door middel van het visueel maken van jouw of ons idee in verschillende media toepassingen. Samengevat streven wij naar optimale resultaten!

Immers blijft het primaire gereedschap van grafische vormgeving de creatieve geest. BOX77 blijft kritisch, objectief en analytisch denken. Wij gaan voor originaliteit en zien de uitdaging graag tegemoet. Maak gerust een afspraak met ons en wij laten je de mogelijkheden zien.

Creative Websites

Wij geven elke relatie de juiste tips & tricks om te blijven scoren in de zoekmachine! De relaties van BOX77 die deze tips serieus nemen, zien we daadwerkelijk veel beter in de zoekmachine scoren dan de relaties die hier minder actief mee zijn.

01–

Reclame

Laat je bedrijf meer opvallen door eens na te denken om een restyle te laten maken. BOX77 neemt het gehele traject uit handen!

02–

Websites

Wil je ook een mooie functionele website voor jouw bedrijf? Wij kunnen jouw bedrijf of onderneming personaliseren doormiddel van websites en webwinkels voor elk budget!

03–

Evenementen

BOX77 helpt je graag met de aankleding van jouw evenement. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, relatie-event, product- of campagnelancering, private event, borrel, jubileum of wat er ook te vieren is

Evenementen

Samen met jou bespreken we de wensen, sfeer en doelstellingen voor het evenement. BOX77 vertaalt dit in een passend verhaal dat binnen het gestelde budget wordt gerealiseerd.